Erikoispitkä kääntökattorahtilava Jani Ylälehto Oy:lle

Valmistimme pihtiputaalaiselle Jani Ylälehto Oy:lle hydraulisesti toimivan, 10,6 metriä pitkän kääntökattorahtilavan talopakettien ajoon. Päällirakenne on varusteltu uuden 5-akselisen VOLVO FH 540 -alustan päälle.

Asiakkaan toiveena oli saada helppokäyttöinen ja nopeasti lastattavissa oleva rakenne, jonka ajokorkeus yltää aina 5 metriin asti. Rakensimme hydrauliikalla toimivan kääntökattorakenteen, jonka peruskorkeus on 4,35 metriä. Korkeutta on mahdollista säätää 15 cm välein aina 5 metriin asti, joten kuljetettavat elementit ovat säältä suojattuna.

Kattorakenne on oikealle sivulle taittuva ja lastaustoiminta tapahtuu kuljettajan puoleiselta sivulta. Lavan takaovi on saranoitu kolmeen osaan takana olevan nosturin käytön vuoksi. Nosturipukki on irrotettavissa, joten perästä lastaus onnistuu myös. Lavan sidontaliinat ovat kotimaisen NWE:n kehittämät katon rajassa valmiina roikkuvat ja mekaanisesti kiristyvät liinat, jotka säästävät aikaa sekä lastauksesta että purkamisesta ja parantavat myös työturvallisuutta.

    

10 / 2019

Siirry takaisin sivun alkuun