Yritys

Metallipaja Nieminen Oy – MPN on erikoistunut raskaan kaluston päällirakennevalmistaja. Toteutamme vaativat, asiakaskohtaiset ja ajanmukaiset päällirakenneratkaisut.

yritys

Toimitilat

Yrityksen käytössä ovat omat tuotanto- ja varastotilat valtatien 9 varrella 5 km Jämsästä Tampereen suuntaan.

Tuotantotilojen ajanmukaiseen varustukseen kuuluvat levyntyöstökoneet, radio-ohjattu siltanosturi, autopilarinosturit, hydrauliletkujen liitinpuristin sekä muut päällirakenteiden valmistamisessa tarvittavat koneet ja laitteet.

Valmistusvaraston yhteydessä toimii raskaan kaluston varaosien ja hydrauliikkakomponenttien myyntipiste.

 

yritys

Henkilöstö

Yrityksessä työskentelee 4-6 päällirakenneasentajaa, joilla on vuosien kokemus raskaan kuljetuskaluston varustelusta.

Toimintatapa

Yksilölliset ominaisuudet ja rakenneratkaisut takaavat parhaan käytettävyyden

Suunnittelemme ja valmistamme päällirakenteen aina yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakaskohtaisten käyttötarpeiden perusteella valitaan parhaiten tarpeita vastaavat päällirakenteen ominaisuudet ja suunnitellaan yksilölliset rakenneratkaisut. Päällirakenteet valmistetaan lukuisista komponenteista ja osista, joiden saumattomasti toimiva kokonaisuus varmistaa päällirakenteelle parhaan käytettävyyden muuttuvissa kuljetustilanteissa.

Jatkuva päällirakennekehitys asiakkaan eduksi

Kuljetusliike asiakkaanamme on kehittäjäkumppanimme, kun suunnittelemme käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa suunnittelemme ja kehitämme uudenlaisia rakenteita ja sovellamme yksilöllisesti eri rakenteiden yhdistelmiä, jotta saavutetaan toiminnallisuudeltaan paras päällirakenne.

Käytettävyys ja kustannustehokkuus kohtaavat

Kun päällirakenteiden käyttövarmuus paranee, kuorman lastaus ja purku nopeutuu tai kuormatilojen käyttö on aiempaa joustavampaa, voidaan varmistaa päällirakenteen sujuva ja kustannustehokas käyttö. Hyödynnämme valmistuksessa materiaalien kehityksen tarjoamat mahdollisuudet kuljetuskaluston ajanmukaisiin päällirakenteisiin.

Erikoistuminen, joustavuus ja laatu

Olemme kuljetuskaluston päällirakenteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut pieni ja ketterä metallipaja, joka pystyy nopeasti vastaamaan kuljetuskaluston muuttuviin tarpeisiin ja lainsäädännön kalustoa koskeviin vaatimuksiin. Aikataulujen pitävyys on meille yhtä tärkeää kuin kuljetusten ja logistiikan ammattilaisille. Työn jälki on viimeisteltyä. Kokoonpanossa luotamme alansa johtavien komponenttitoimittajien laatuun.

Toimittajat

Teräs, levyt, profiilit

Tibnor

Be Group Oy Ab

Toimittajat

Hydrauliikka ja pneumatiikka

Hydrauliikka

Pneumatiikka

Yhteistyökumppanit

Kuormapeitteet

Kuormapeitteet hankitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti niihin erikoistuneilta yhteistyökumppaneilta. Olemme toimineet jo yli 30 vuoden ajan yhteistyössä Muotopeite Oy:n kanssa.

Muotopeite Oy

Yhteistyökumppanit

Lätkässä lätkään

Tappara – kumppanuutta vuodesta 2019.

Tappara

Miksi MPN® päällirakenteet?

Yksilölliset ratkaisut

Keskittyminen räätälöityihin päällirakenteisiin, suunnitellaan vaativat, asiakaskohtaiset ja ajanmukaiset päällirakenneratkaisut käyttötarkoituksen mukaan.

Toimintavarma kokonaisuus

Erinomainen käytettävyys, oikeat materiaalivalinnat, laadukkaat osat ja viimeistelty työn jälki. Saumattomasti toimiva kokonaisuus kustannustehokkaaseen käyttöön.

Jatkuva päällirakennekehitys

Ymmärrämme asiakkaiden muuttuvat käyttö- ja kehitystarpeet ja rakennamme niitä vastaavat päällirakenneratkaisut!

Siirry takaisin sivun alkuun