Nousukapellit ja liukukatot

Kuljetustarpeen mukaan suunnitellut nousukapellit rahtilavoihin, perävaunuihin, puoliperävaunuihin ja ajoneuvoyhdistelmiin

Nousukapellit ja liukukatot

Nousukapelli kiinteällä katolla

Valmistamme kiinteäkattoisia nousukapelleja sekä paineilma- että hydraulitoimisesti. Sivupeitteet viikkautuvat ylös paineilmalla tai ovat kiinteät, asiakkaan toiveista riippuen. Kapellit on myös mahdollista asentaa useampaan eri lastauskorkeuteen, jolloin kuormatilaa saadaan lisättyä tarpeen mukaan.

Kysy lisää, pyydä tarjous

Nousukapellit ja liukukatot

Nousukapelli liukukatolla

Nousukapelli voidaan varustaa liukukatolla edestä ja takaa aukeavaksi. Sivupressujen alaslukitus toteutetaan hydraulisesti tai pneumaattisesti.

Kysy lisää, pyydä tarjous

Nousukapellit ja liukukatot

Vyökapellipeite

Vyökapellilava on varustettu liukusivuilla ja liukukatolla.

Kysy lisää, pyydä tarjous

Valmistuneet nousukapellit

11.5.2023

Nousukatto perävaunuun Nieminen Trucking Oy:lle

Nieminen Trucking Oy:n perävaunu päivitettiin 16,5 m:n pituuteen. Närko Oy toteutti perävaunun jatkamisen ja MPN valmisti uuden kapellikaton kallistuksella ja nousevalla sivulla. Yhdistelmässä on kuormatilaa 170 m³. 04 / 2023   * * * Vuonna 2020 valmistimme Nieminen Trucking Oy:n yhdistelmään nousukapellit – rahtilavan nousukapelli ja kiinteäkattoinen nousukapelliperävaunu. Katso myös video, jossa Kari Nieminen kertoo […]

26.4.2022

15,5 m:n puoliperävaunun nousukapelliin kaksiosaiset pressusivuseinät siivekkein Steveco Oy:lle

MPN:ltä valmistui päällirakenteeksi kaksiosaiset nousevat pressusivuseinät ylös taittuvin siiveikkein puoliperävaunuun, joka varusteltiin automaattisella FIX Truck-Safe -kuormasidontajärjestelmällä. Kuljetuksen sujuvuus edellytti, että usein vaihtuva kuorma voidaan sitoa automaattisesti ja lastausaukko on käytettävissä koko kuormatilan korkeudelta.  Tavanomainen nousukatto, jossa on sivulle nousevat, rullautuvat pressuseinät, ei mahdollista automaattisen kuormasidontapeitteen käyttöä, sillä sidontapeite pitää kiristää alaspäin. Sidontapeitteen käyttö on mahdollista, […]

Kiinnostuitko? MPN®:llä toimitus etenee seuraavasti:

Suunnittelemme ja valmistamme päällirakenteen yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarvekartoitus

Selvitämme päällirakenteen tulevan käyttötarkoituksen ja sen asettamat vaatimukset yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvekartoituksen pohjalta laadimme tarjouksen.

Suunnittelu

Tilausvahvistuksen pohjalta suunnittelemme päällirakenteen yksityiskohdat ja laadimme 3D-kuvat metallirakenteen valmistusta varten.

Valmistus, kokoonpano, varustelu

Toimitukseen sisältyy mm. metallirakenteet, päällirakenneosat, hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennukset, sähkötyöt, kuorman tuenta- ja sidontalaitteiden asennukset sekä kuormapeitteiden asennus.

Lisävarusteiden asennus

Asennamme lisävarusteet kuten vetolaitteet, kontti- ja vaihtolavavarusteet, kappaletavaranosturit, ajoneuvotrukit ym.

Katsastus

Kauttamme myös kuorma-auton ja perävaunun katsastuspalvelut ja yksittäishyväksynnät.

Luovutus

Ennen päällirakenteen luovutusta rakenteet testataan. Luovutukseen sisältyy käytön opastus sekä käyttö- ja huolto-ohjeet.

Pyydä tarjous

Siirry takaisin sivun alkuun