Kuljetus JP Mäkelä Oy:lle energiakori

Metsäalan Ammattilehdessä 12.8.2013 kirjoitettiin ”Metallipaja Nieminen kumppaneineen rakensi Pohjolan tähänastisista siisteimmän ja monikäyttöisimmän energiakorin”.

Kantoauto_JP_Makela_3
JP Mäkelän energiakori, Power Truck Show 2013

Metsäalan Ammattilehti 12.8.2013:

”Metallipaja Nieminen Jämsästä yhteistyökumppaneineen rakensivat esimerkillisen toimivan eri energialajikkeille ja puutavaralle räätälöidyn autovarustepaketin. Auto on vatustettu hydraulinosturilla sekä hydraulisesti avautuvilla sivulaidoilla. Laidat avataan tukkien ja pinotavaran,- ja miksei myös energiarangan trukkipurun ajaksi.
Korirakenteen kantavat osat ja pankot ovat lujitettua terästä ja korin suorat pinnat karkaistua merialumiinia. Alumiinilevyt on pintakäsitelty eloksoimalla mattamustiksi.
Auton kuormakori on korkeatasoinen niin laatunsa, kuin monikäyttöisyytensäkin suhteen. Auton taiteellisen kokonaisuuden on luonut JP Mäkelä Juupajoelta ja Mäkelän ”Jallun” onnistuneisiin toteutuksiin onnistuneine yksityiskohtineen pääsee tutustumaan nyt myös ammattilehti.fi Powerikuvissa. Korirakenne on toteutettu siten, että vetoauto pystyy tarvittaessa kuljettamaan energiapuuta pitkiäkin matkoja kannattavasti ja jopa ilman nosturia paikkoihin, joissa purku on järjestetty vastaanottoterminaalin toimesta.
Puutavara-autoluokkaan äkkipäältä outo ilmestys, mutta tämäpä auto pystyy takaamaan laatukyytiä kaikille mahdollisille puutavaralajikkeille risusta kantoihin, raakapuuhun, höylälautaan, – ja vaikkapa hienopaperille.
Korirakenteessa on nähtävissä Metallipaja Niemisen teollisen laadun ajattelu sekä tilaajan omaava hillitty korkeatasoinen tyyli. Kaiken lisäksi varustepaketin kaikki tekniset ratkaisut ovat ajateltu ja tehty huolella ja kokonaisvaltaisella ajattelulla.”

Siirry takaisin sivun alkuun