Yksilölliset ominaisuudet ja rakenneratkaisut takaavat parhaan käytettävyyden

Suunnittelemme ja valmistamme päällirakenteen aina yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakaskohtaisten käyttötarpeiden perusteella valitaan parhaiten tarpeita vastaavat päällirakenteen ominaisuudet ja suunnitellaan yksilölliset rakenneratkaisut. Päällirakenteet valmistetaan lukuisista komponenteista ja osista, joiden saumattomasti toimiva kokonaisuus varmistaa päällirakenteelle parhaan käytettävyyden muuttuvissa kuljetustilanteissa.

Jatkuva päällirakennekehitys asiakkaan eduksi

Kuljetusliike asiakkaanamme on kehittäjäkumppanimme, kun suunnittelemme käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa suunnittelemme ja kehitämme uudenlaisia rakenteita ja sovellamme yksilöllisesti eri rakenteiden yhdistelmiä, jotta saavutetaan toiminnallisuudeltaan paras päällirakenne.

Tiellä kohtaavat päällirakenteen käytettävyys ja kustannustehokkuus

Kun päällirakenteiden käyttövarmuus paranee, kuorman lastaus ja purku nopeutuu tai kuormatilojen käyttö on aiempaa joustavampaa, voidaan varmistaa päällirakenteen sujuva ja kustannustehokas käyttö. Hyödynnämme valmistuksessa materiaalien kehityksen tarjoamat mahdollisuudet kuljetuskaluston ajanmukaisiin päällirakenteisiin.

Erikoistuminen, joustavuus ja laatu

Olemme kuljetuskaluston päällirakenteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut pieni ja ketterä metallipaja, joka pystyy nopeasti vastaamaan kuljetuskaluston muuttuviin tarpeisiin ja lainsäädännön kalustoa koskeviin vaatimuksiin. Aikataulujen pitävyys on meille yhtä tärkeää kuin kuljetusten ja logistiikan ammattilaisille. Työn jälki on viimeisteltyä. Kokoonpanossa luotamme alansa johtavien komponenttitoimittajien laatuun.

Lue lisää asiakkaamme kokemuksia päällirakennetoimituksesta Rahtilava sivulle liukuvalla katolla Kuljetusliike E. Järvikylä Ky:lle